Chocoladepodcast The Slow Melt is een primeur

Chocoladepodcast The Slow Melt is een primeur
27/01/2017 koffieTcacao
In cacao
chocoladepodcast

De ‘chocoladepodcast’ is nog onbekend terrein maar The Slow Melt brengt hier verandering in.

Nu ook cacao steeds meer onder de aandacht komt bij het grotere publiek is het hoog tijd voor een serieuze chocoladepodcast, zie daar, The Slow Melt.
Simran Sethi, journalist en voormalig student aan de University of West Indies’ Cocoa Research Centre met het boek Bread, Wine, Chocolate: The Slow Loss of Foods We Love op haar naam, presenteert de show. Samen met producer Jason Slote en mediamanager Katie Ranke worden er thema’s besproken zoals smaak, psychologie, wetenschap en de chocoladehandel waar jaarlijks zo’n honderd miljoen dollar in omgaat. Ook worden er thema’s behandeld zoals klimaatverandering en de rechten van de boer, dit maakt The Slow Melt een podcast met een breed spectrum aan onderwerpen binnen het thema chocolade.

The Slow Melt is vanaf nu o.a. via iTunes te beluisteren .

Meer van de koffie? Wij schreven eerder over koffiepodcasts.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X