Choc and Rock verovert Nederland

Choc and Rock verovert Nederland
23/03/2017 koffieTcacao
In cacao, product
choc and rock

Het Amsterdamse chocolademerk Choc and Rock was tot voor kort alleen online verkrijgbaar, maar nu de handgemaakte chocolade chunks van deze start-up als zoete broodjes over de digitale toonbank gaan, is het tijd voor uitbreiding!

De vijfentwintigjarige Lianne Hessen is het meesterbrein achter het nieuwe chocoladelabel uit Amsterdam dat vorig jaar het levenslicht zag. “Choc and Rock staat voor lokaal en stoere chocolade.”, zegt Hessen. “We produceren handgemaakte chocoladebrokken, die rijk gevuld zijn met de meest bijzondere ingrediënten. Denk aan matcha, chilipeper en marshmallows.”

Choc and Rock
Choc and Rock

Nu óók bij jou in de buurt

De start-up wist niet alleen binnen één jaar naam te maken bij chocolademinnend Nederland, het merk viel ook op bij winkels en horecagelegenheden. Vanaf heden kan de chocoladeliefhebber daarom ook terecht bij snoep- en chocoladewinkeltjes, conceptstores en theaters door heel Nederland, waaronder Zoku in Amsterdam, Sweet Sisters in Amersfoort en Paperbird Conceptstore in Utrecht.

Kijk voor een volledig overzicht van de huidige verkooppunten op www.chocandrock.com. Natuurlijk blijven de chocolade chunks van Choc and Rock ook gewoon online verkrijgbaar, dus heb je zin om een lekker stuk vanaf de bank te bestellen: doen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X