‘CHEF MET LEF’ DE STAMGAST IN #KTC28

‘CHEF MET LEF’ DE STAMGAST IN #KTC28
24/09/2018 koffieTcacao
In magazine
chef met lef

NIGEL VAN DER HORST FOTOGRAFEERT, KOOKT EN VERBINDT ZICH, ZOALS DAT ZO MOOI HEET – VIA SOCIALE MEDIA AAN ALLERLEI BEKENDE MERKEN. VIA INSTAGRAM (44,7K VOLGERS) EN IN ZIJN VORIG JAAR UITGEBRACHTE KOOKBOEK BENADRUKT DE 27-JARIGE ‘CHEF MET LEF’ (ZIJN ONLINE ALIAS) HET BELANG VAN GEZONDE EN GEBALANCEERDE VOEDING. VOOR ONZE ‘DE STAMGAST’ IN DE NIEUWE HERFSTEDITIE #KTC28 SPRAKEN WE MET NIGEL AF IN MOOK PANCAKES.

“Af en toe kun je gewoon die hamburger eten, zegt hij. Mits je voldoende beweegt.” Die beweging ontbrak nog toen Nigel als zevenjarige met zijn ouders verhuisde naar de Verenigde Arabische Emiraten. Op school stonden hamburgers vast op het lunchmenu; dat deed niet veel goeds voor zijn gewicht. Terug in Nederland moest daar verandering in komen. Nigel begon met sporten en ging letten op zijn voeding.

De standaard sportschoolmaaltijden (kip, rijst en broccoli) kwamen echter al snel zijn neus uit. “Dat moet anders”, dacht Nigel en ging zich vervolgens verdiepen in voedingsstoffen. “Ik dacht, ik ga het zelf zo maken dat ik het lekker vind én dat het goed is voor mijn lichaam.” Een aantal jaar later resulteert dat in een heel kookboek vol met lekkere én gezonde recepten en heel veel volgers die zich laten inspireren door de chef met lef.

Lees het hele interview met Nigel van der Horst in #KTC28. Heb je die nog niet in huis? Bestel jouw exemplaar in onze webshop.

Chef met Lef
€20.99
Bestel hem hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X