Vliegende start voor Capriole Café!

Vliegende start voor Capriole Café!
26/09/2016 koffieTcacao
In koffie
  • Capriole Café
  • Capriole Café
  • Capriole Café

Iets meer dan een maand zijn ze open en Capriole Café wordt nu al geroemd als de nieuwe hotspot van Den Haag.

Het pand aan de Fokkenhaven is door Bureau Fraai, dat verantwoordelijk was voor het ontwerp, goed onderhanden genomen voordat koffiebranderij-restaurant Capriole Café op 17 augustus officieel openging. Met een grote keuken en een koffiebrander midden in de zaak hebben ze deze oude verffabriek omgetoverd tot industriële hotspot.

Capriole Café is het brainchild van ondernemersduo Pascal en Joyce Ultee (broer en zus). “We hebben een aantal jaar gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen en die hebben we nu dus gevonden. Overal waar gasten zitten, zien ze straks onze barista’s aan het werk die de verse koffie uit eigen branderij bereiden”, aldus Entree Magazine voor de opening.

Vers gebrande biologische fair-trade koffie

Manager Giancarlo Matarazzi brandt met zijn Giesen brander fair-trade en biologische koffies. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Capriole Café samen met Denf Coffee in Eindhoven, Aloha in Rotterdam, Scheiwijk in Hoogblokland en Starbucks The Pavilion op Schiphol is genomineerd voor de Entree Magazine Award Best Coffee Concept.

Groot succes

Capriole Café is zo’n groot succes dat het de afgelopen weken helemaal vol zat, maar reserveren en dús ook genieten van de juicy burgers van chef-kok Diego Buik die ervaring op deed in Londen, Amsterdam en Rotterdam, is inmiddels weer mogelijk! Wij raden aan er snel bij te zijn, want met deze gouden combinatie van goede burgers, verse koffie en een toffe locatie zit het zo weer vol.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven. De koffiebranderij-restaurant is de laatste nieuwkomer in de opkomende Haagse wijk Binckhorst, waar ook de populaire urban bistro MaMa Kelly en ontwerpbureau De Horeca Fabriek is gevestigd.


Capriole Café
Fokkerkade 18, 2516 CC Den Haag
capriolecafe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X