• jan272017
    chocoladepodcast

    Chocoladepodcast The Slow Melt is een primeur

    Het is hoog tijd voor een serieuze chocoladepodcast, zie daar, The Slow Melt.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • jan252017
    Chocoa

    Chocoa voor professionals – programma

    Met als doel om de markt voor goede cacao en betere chocolade te vergroten vind voor de vijfde keer het Chocoa event plaats.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • jan152017
    mesjokke

    REVIEW: NATURAL BLONDE 40% MESJOKKE

    Voor koffieTcacao #21 boog chocoladeconnaisseur Caroline Lubbers zich over de Natural Blonde chocolade reep van Mesjokke.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • dec192016
    koffiecocktails

    Warme thee- en koffiecocktails voor de feestdagen

    Met deze vijf warme alcoholische thee- en koffiecocktails wordt het in elk gezelschap een feest!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • dec162016
    koffie in Breda

    Serieuze koffie in Breda

    Hier vind je thee, chocolade en koffie in Breda. Dus ga jij naar het glazen huis van Serious Request? Doe dan deze plekken aan!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • dec152016
    koffieTcacao 21

    koffieTcacao 21; laat de winter maar komen

    Winters weer laat nog op zich wachten maar om jezelf even terug te trekken met onze wintereditie, koffieTcacao 21, heb je geen excuus nodig!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • dec132016
    koffiecadeaus

    9 thee-, cacao- of koffiecadeaus

    9 thee, cacao of koffiecadeaus voor op iedereens verlanglijstje.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • nov142016
    • Horeca Expo Gent
    • Horeca Expo Gent
    • Horeca Expo Gent
    • Horeca Expo Gent
    • Horeca Expo Gent
    • Horeca Expo Gent
    • Horeca Expo Gent

    HORECA EXPO gent: 20 t/m 24 november

    Eind november staat de Expo in Gent weer in het teken van gastvrijheid, service, eten en drinken. Koffie en thee professionals opgelet; hal 2 is the place to be.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • nov082016
    Gusta

    Bitterzoet Chocolade lanceert eigen chocoladereep Gusta

    Morgen lanceren ze Gusta vanuit Coup du Chocolat, “de kleinste chocoladefabriek ter wereld”.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • okt302016

    Chocolate Chip Scones | Recept

    Scones, maar dan net even anders! Een lekker en vullend recept met chocolade!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • okt092016
    Sabrina Ghayour

    Sirocco: de nieuwe kookbijbel van Sabrina Ghayour

    Probeer nu thuis haar chocolademoussetaart met kardemom en espresso!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • okt032016
    Mangoboter: hét alternatief voor cacaoboter

    Wilde mango: de nieuwe cacaoboter?

    Volgens onderzoekers van de Universiteit van Bangor kan het zomaar hét alternatief zijn…

    Lees meer
    koffieTcacao
Load More

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X