• jun152017
    koffieTcacao 23

    koffieTcacao 23: ik ga op reis en neem mee

    Bakken in de zon, barbecueën, cocktails drinken, zwemmen en even helemaal niets doen, zijn ingrediënten die van elke zomer een succes…

    Lees meer
    koffieTcacao
  • jun092017
    Citytrip Boedapest

    Citytrip Boedapest: dé koffie, thee, chocoladehotspots

    Maak jouw World of Coffee avontuur compleet met deze culinaire aanraders!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mei262017
    Dille & Kamille chocoladerepen

    Nieuwe Dille & Kamille chocoladerepen

    Dille & Kamille breidt het assortiment deze zomer uit. Niet alleen met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde picknick, maar ook met verschillende bijzondere chocoladerepen.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mei232017
    Land Rover - pralines

    Topchefs creëren exclusieve Land Rover pralines

    De Land Rover Defender, een icoon binnen de auto-industrie, heeft sinds kort zijn eigen chocolade versie. De aanleiding van deze exclusieve pralines is een samenwerking tussen Land Rover en Dominique Persoone, chocolatier en eigenaar van The Chocolate Line. Samen met sterrenchefs, Sergio Herman, Jonnie Boer, David Martin en Gert De Mangeleer, werden er vijf chocolade Defenders uitgewerkt, elk met een eigen smaak.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mei122017
    Zeilschip de Tres Hombres - cacao lossen

    Zeilschip de Tres Hombres brengt 7 ton cacao

    Het is de schippers van zeilschip de Tres Hombres weer gelukt. Na bijna 10.000 nautische mijlen over de Atlantische Oceaan is het motorloze zeilschip bijna terug in Nederland. Aan boord van de Tres Hombres ligt de nieuwe cacao oogst uit de Dominicaanse Republiek.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • apr252017

    World Chocolate Masters – smaken van morgen leiden naar Futropolis

    Met als thema ‘Futropolis’ gaat de World Chocolatemasters dit jaar meer dan ooit gaat de wedstrijd over de nieuwe generatie chefs en hun zoektocht naar smaken van de toekomst. Tijdens de wedstrijd wordt de individuele chocolade creativiteit van patisserie- en chocolade chefs gemeten.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • apr152017
    AKESSON'S

    REVIEW: MADAGASCAR BEJOKO ESTATE ÅKESSON’S

    In koffieTcacao #22 boog chocoladeconnaisseur Caroline Lubbers zich over de reep van Åkesson’s.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • apr042017
    Chocoladehuis Boon creëert reusachtig dinosaurus-ei

    Chocoladehuis BOON creëert reusachtig dinosaurus-ei

    Chocolatier Patrick Martens uit Hasselt tilt het concept ‘paasei’ deze lente naar een nieuw niveau.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mrt232017
    choc and rock

    Choc and Rock verovert Nederland

    De rijkgevulde chocoladebrokken zijn nu ook in winkels door heel Nederland te shoppen.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • feb032017
    chocoa festival

    Chocoa Festival voor liefhebbers – programma

    Chocoa Festival, voor iedereen die zich geen wereld zonder chocolade kan voorstellen!

    Lees meer
    koffieTcacao
  • jan272017
    chocoladepodcast

    Chocoladepodcast The Slow Melt is een primeur

    Het is hoog tijd voor een serieuze chocoladepodcast, zie daar, The Slow Melt.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • jan252017
    Chocoa

    Chocoa voor professionals – programma

    Met als doel om de markt voor goede cacao en betere chocolade te vergroten vind voor de vijfde keer het Chocoa event plaats.

    Lees meer
    koffieTcacao
Load More

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X