Cacao Sampaka – Madrid

Cacao Sampaka – Madrid
01/06/2013 koffieTcacao
In gespot, gespot cacao, madrid
  • cacao sampaka
  • cacao sampaka
  • cacao sampaka

Het restaurant van Cacao Sampaka in Madrid, biedt de hele dag door lekkernijen. ’s Morgens goeie ontbijtdeals, ’s middags menu’s met een salade, panini en bonbons. Verder kun je terecht voor koffie, sapjes, toast, gebak, ijs, wijn, sandwiches, panini’s, hartige hapjes en heel veel chocolade.

Cacao vind je hier in ijs, gebakjes, bonbons, witte of bruine chocolademousse, chocoladefondue met vers fruit, panini’s met cacaocrème of hazelnootcacaoroom en in de chocolademelk…

Chocolademelk 2.0

Bij Cacao Sampaka is chocolademelk bestellen een prettige uitdaging. Eerst is daar de keus uit warm of koud. Warme chocolademelk komt vervolgens in drie variaties. Traditioneel (70% met kaneel), Aztec (80% met specerijen) en Swiss (chocolade en room). Maar vooral de koude chocolademelk komt in bijzondere varianten. Bitter, zoethout, jasmijnthee en maracuja (verwant aan de passievrucht).

In de hippe, strakke winkel vind je bijzondere repen en bonbons. De bonbons worden aangeboden als collecties met bijvoorbeeld noten, fruit of (sterke) dranken. Cacao Sampaka organiseert ook regelmatig  proeverijen in food paring. Chocolade met een speciale selectie wijn, thee of sterke drank.

Chocolate break

Om een vergadering of klantbezoek een boost te geven, biedt de winkel de Chocolate Break. Een korte workshop van de meester chocolatiers om te leren over de productie van pralines en andere chocoladeverleidingen. Op de website staan veel bijzondere cacaorecepten. Je kunt zoeken op type, bereidingstijd én moeilijkheid van het recept.

In Spanje vind je ook winkels in Barcelona, Bilbao en Madrid. Daarnaast is Cacao Sampaka te vinden in Japan, de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië.


Koffie: Lavazza Pienaroma (100% Arabica), Lavazza Dek (Decaf)
Machine: LaSpaziale
Maler: Anfim
Thee: Angel Jobal (lokaal merk)
Melk: La Asturiana


Cacao Sampaka
Calle Orellana 4 | Madrid, Spanje
cacaosampaka.com

X
0 Shares
Share
Pin