cacao reviews

  • mei292019

    Review: Dos Rios 70% Amano

    Caroline Lubbers proefde blind de Dos Rios 70% van Amano. “Als een theatervoorstelling met mooie afwisselende decors opent zich de chocolade in mijn mond.”

    Lees meer
    koffieTcacao
  • aug112018
    Mia Chocolate

    REVIEW: MADAGASCAR 75% MIA

    Voor koffieTcacao #27 boog chocoladeconnaisseur Caroline Lubbers zich over de MIA Madagascar 75% reep.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • aug012017
    krak chocolade

    REVIEW: COLOMBIA ARUACA 70% KRAK CHOCOLADE

    De reep is prachtig warmbruin van kleur, waardoor het bijna lijkt op een donkere melkchocolade.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • apr152017
    AKESSON'S

    REVIEW: MADAGASCAR BEJOKO ESTATE ÅKESSON’S

    In koffieTcacao #22 boog chocoladeconnaisseur Caroline Lubbers zich over de reep van Åkesson’s.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • jan152017
    mesjokke

    REVIEW: NATURAL BLONDE 40% MESJOKKE

    Voor koffieTcacao #21 boog chocoladeconnaisseur Caroline Lubbers zich over de Natural Blonde chocolade reep van Mesjokke.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • feb052016
    Friis Holm

    Friis Holm Dark Milk 65%

    De geur is zacht en zoet zoals honing, maar heeft ook iets pittigs dat riekt naar hooi en noten. Friis Holm.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mei152015
    Hoja Verde

    Hoja Verde 72% Ecuador Esmeraldas

    De kleur is aan de donkere kant. Geen bijzondere chocolade dus? Ik ruik eraan en besef direct: dit is geen simpel gevalletje! Hoja Verde

    Lees meer
    koffieTcacao
  • feb142015
    Claudio Corallo

    Claudio Corallo 100% Puro Cacau

    Wat een helder, schoon en fris aroma! Parfum, bloemen, fruit, overrijpe meloen en ook wat bedwelmende luchtjes als aceton en alcohol. Claudio Corallo.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • okt202014
    pierre marcollini

    Pierre Marcolini: Haut Penja Cameroun 70%

    Aan sommige chocolades moet je een tijdje snuffelen voordat de geuren ontwaken. Bij deze hoeft dat niet. Hij knalt naar binnen! Pierre Marcolini

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mei212014
    Amedei

    Amedei – Toscano Black 63%

    Een envelop met anonieme brokjes chocolade valt op de deurmat. Ik kijk en ruik. Dit moet Amedei zijn.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • mrt202014
    Szántó Tibor

    Szántó Tibor San Cristobal Crudo 70%

    Hongaar Tibor van Szántó Tibor is wijnexpert én maakt zijn eigen chocolade. “Wijn en chocolade maken komt overeen”, zegt hij.

    Lees meer
    koffieTcacao
  • nov052013
    duffy's

    Duffy’s – Honduras Indio Rojo 72%

    Duffy is één van de weinige kleinschalige bean-to-barmakers in de UK. Hij maakt sinds vier jaar zijn eigen chocolade.

    Lees meer
    koffieTcacao
Load More

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X