cacao interviews

  • mrt112021
    Krak Chocolade

    5 vragen aan Mark Schimmel van Krak Chocolade

    Dit jaar schreef Mark Schimmel van Krak Chocolade twee nieuwe chocoladeprijzen van de Academy of Chocolate op zijn naam. Vijf vragen aan de bean-to-bar…

    Lees meer
  • dec032020
    naomi van as

    Naomi van As over ‘eigen’ chocolade

    Stamgast Naomi van As over het leven na een carriere als tophockeyer en het lanceren van een eigen chocoladereep met Hands Off My Chocolate.

    Lees meer
  • nov182020
    pacha de cacao

    Marika van Santvoort introduceert Pacha de Cacao

    Een cacaosap, vervaardigd uit 100 procentnatuurlijk sap gemaakt van cacaopulp. Marika van Santvoort geeft met Pacha de Cacao boeren een extra bron van inkomen.

    Lees meer
  • mrt122020
    holy cacao israel

    Podcast: bean-to-bar chocolademaker Jo Zander over Holy Cacao Israel

    Lees meer
  • okt022019
    Recept van Hidde de Brabander

    Recept van Hidde de Brabander: chocoladetaartje Insomnia

    Lees meer
  • okt022019
    chocolaterie

    5 vragen aan Hidde de Brabander over nieuw boek Chocolaterie.

    Lees meer
  • sep052019
    Nestlé nieuwe chocolade

    Nestlé maakt nieuwe chocolade van enkel cacaovrucht

    Nestlé heeft een nieuwe chocolade ontwikkeld met de cacaopulp als natuurlijke suiker. “Een ontwikkeling met veel potentie,” vindt Jack Steijn.

    Lees meer
  • dec182014
    FELCHLIN

    Sepp Schonbachler – KTC interview

    Midden in de groene alpenweides in het kanton Schwyz, staat de fabriek van Felchlin. Chocolade maken gebeurt er met Zwitserse…

    Lees meer
  • nov112012
    cacao from ghana

    Interview chocolademaker Mott Green

    Hoofdredacteur Maarten van der Jagt interviewde bevlogen cocolademaker Mott Green. Een mooie aanvulling op het artikel in KTC01.

    Lees meer
Load More