• apr092013

    We proudly present: koffieTcacao #3

    Het KTC team sloeg steil achterover bij het aanbod van alle ‘singles’.

    Lees meer
  • apr082013

    Citytripping Parijs

    In koffieTcacao 3 gaan we op Citytrip naar Parijs. We hebben alle 'bits and pieces' van de trip bij elkaar…

    Lees meer
  • apr072013
    Chocolade moelleux

    Moelleux van chocolade die altijd lukt!

    'Niet iedereen durft eraan te beginnen, maar iedereen is er wel zot van. Mijn recept, ik garandeer het u, lukt…

    Lees meer
  • mrt062013

    Proeven tot je erbij neervalt

    Dit weekend is het Chocoa Festival in Amsterdam. Twee dagen vol proeverijen, de beste chocolade en de grootste kenners...

    Lees meer
  • feb052013

    Citytrip Berlijn

    Artikel in KTC02 gelezen? Hier is de KTC citytrip in 4.30 minuut!

    Lees meer
  • feb042013

    Wat is…

    cacao? Chocoladeliefhebber en proever Vera Hofman legt ons uit hoe dit mooie product tot stand komt.

    Lees meer
  • jan232013

    Hoe wordt chocoladepasta gemaakt?

    Van cacaoboon tot boterham. Inclusief hazelnoten guillotine.

    Lees meer
  • jan202013

    Chocolate University

    Afgelopen zomer nam Askinosie Chocolate oprichter, Shawn Askinosie, een groep middelbare scholieren uit Springfield (VS) mee naar Tenende, Tanzania. Tijdens…

    Lees meer
  • jan062013
    Chocolade Milkshake met Bailey’s

    Chocolade Milkshake met Bailey’s | Recept

    Wil je weten hoe je deze Chocolade Milkshake met Bailey’s maakt? Bekijk dan dit artikel

    Lees meer
  • jan032013

    Chocolade-karamel taart met zeezout | Recept

    Chocolade-karamel taart met zeezout als recept.

    Lees meer
  • dec312012

    Scone met peer en chocolade

    Heerlijke frisse scone, een goede bodem voor 2013!

    Lees meer
  • dec292012

    Oliebollen zonder cacao zijn zó 2012…

    Pak het deze jaarwisseling eens helemaal anders aan. Voeg cacao en hazelnoten toe aan je oliebollen en trap 2013 origineel…

    Lees meer
Load More

X