• okt232014

    Lovechock, boost je liefdesleven

    Buiten blaast de wind de bladeren van de bomen, binnen wacht de man/vrouw van je dromen bij een knapperend haardvuur.…

    Lees meer
  • okt142014

    Origin Chocolate Event

    Zaterdag 25 oktober 2014 is het weer zover; tijd om weer te genieten van de lekkerste origin chocolade tijdens het…

    Lees meer
  • okt092014

    Unilever Food Solutions daagt chefkoks uit!

    Eerder dit jaar lanceerde Unilever Food Solutions de tool ‘ Stop Verspilling’ voor chefs. Het merk zet nu de strijd…

    Lees meer
  • sep222014

    De Tasty, culinaire lifestyle event

    Er zijn evenementen waar je bij moet zijn! De Tasty, het culinaire lifestyle event voor iedereen met een passie voor…

    Lees meer
  • sep122014

    koffieTcacao 11 vanaf nu verkrijgbaar!

    Tussen de ijsthee, goede koffie en chocoladebaksels door hebben wij deze zomer gewerkt aan een nieuwe koffieTcacao. En niet zomaar…

    Lees meer
  • sep112014

    Brooklyn, NYC – citytrip KTC11

    Voor een citytrip New York kun je rustig weken uittrekken. Dus beperkt KTC-redacteur Charlotte zich tot een stadsdeel dat bekend…

    Lees meer
  • sep112014

    Rauwe chocolade, wat is het?

    Volgens de raw food beweging zijn voedingsmiddelen rauw als ze niet bewerkt of verhit zijn. Alle voedingsstoffen blijven op die…

    Lees meer
  • sep112014

    Amma: de smaak van het Braziliaanse regenwoud

    Een jonge en veelbelovende chocolademaker in Brazilië brengt de smaak van het regenwoud in zijn chocolade. Chocolade connaisseur Caroline Lubbers…

    Lees meer
  • sep072014

    Ontbijten met chocolade, zondigen of genieten?

    Ontbijten met chocolade, zondigen of genieten? We weten inmiddels dat een gezond ontbijt een goed begin van de dag is.…

    Lees meer
  • jul032014

    Cacao, eet ‘m rauw

    Cacao staat bekend om zijn grote hoeveelheid anti-oxidanten en flavonoïden. In ons lichaam bestaan er vrije radicalen, onstabiele deeltjes die…

    Lees meer
  • jun052014

    KTC10 opent de zomer!

    Vanaf 6 juni verkrijgbaar: het frisgroene zomernummer van KTC!

    Lees meer
  • jun052014

    Foodtrends: to bio or not to bio

    Op zaterdag 9 maart verschijnt er een fors artikel in de Volkskrant waarin culinair journalist Mac van Dinther de pro's…

    Lees meer
Load More