• jan112022

    World Chocolate Masters 2022

    Tijdens de nationale kwalificatierondes tussen april 2021 en maart 2022, presenteren chef-koks en chocolatiers uit 22 landen hun oogstrelende cacaolekkernijen aan de wereld

    Lees meer
  • jan092022
    cacao gezond

    Waarom is rauwe cacao gezond? 4 redenen!

    Pure cacao bevat een gigantische lijst vitamines, mineralen en antioxidanten en is dus hartstikke gezond! Vier redenen waarom cacao gezond is.

    Lees meer
  • dec162021
    koffieTcacao 41

    koffieTcacao 41: de nieuwe wintereditie!

    Bestel koffieTcacao 41 en lees onder andere over de citytrip Bordeaux, Henk Langkemper’s vintage espressomachinecollectie, het opschenken van pour-over koffie en de chocoladewereld van morgen.

    Lees meer
  • dec022021
    ruby-chocoladedrank

    Nieuw: Ruby chocoladedrank

    Callebaut presenteerde in 2017 na donkere, melk- en witte chocolade een vierde soort op de markt: een natuurlijke roze chocolade, genaamd Ruby.

    Lees meer
  • sep232021

    koffieTcacao 40: de nieuwe herfsteditie

    Het nieuwe zomernummer koffieTcacao 39 is uit! Met lekkere recepten, handige tips en interessante verhalen een absoluut ik-neem-je-mee-op-reis item.

    Lees meer
  • sep232021
    Het Moment Gent

    Spotified – Het Moment

    Van koffie tot wijn, van ontbijt tot borrel, bij Het Moment in Gent kan je alle kanten op. Zo ook…

    Lees meer
  • jul122021
    zomerdranken

    4x nieuwe zomerdranken

    Lees meer
  • jun292021
    mont blanc parfait

    Mont Blanc Parfait | recept Hidde de Brabander

    Meesterpatissier Hidde de Brabander deelt het recept voor een Mont Blanc parfait uit zijn nieuwe ijsbijbel Glacerie. Check KTC39 voor meer.

    Lees meer
  • jun242021
    koffieTcacao 39

    koffieTcacao 39 is uit!

    Het nieuwe zomernummer koffieTcacao 39 is uit! Met lekkere recepten, handige tips en interessante verhalen een absoluut ik-neem-je-mee-op-reis item.

    Lees meer
  • jun102021
    Chukwa

    Sidonie Descheemaeker laat met Chukwa zien hoe lekker de cacaoschil is

    Waar de meeste bean-to-bar chocolademakers de cacaoschil links laten liggen, bewijst Sidonie Descheemaeker met haar Chukwa infusies hoe lekker de schil is.

    Lees meer
  • mei252021
    online redactie stagiair

    Ben jij onze nieuwe redactie stagiair?

    koffieTcacao magazine zoekt naar een online redactie stagiair. Ben jij het leergierige mediawonder dat van koffie, thee en cacao houdt?

    Lees meer
  • mrt182021
    koffieTcacao 38

    koffieTcacao 38 is uit!

    Het nieuwe nummer koffieTcacao 35 is uit! Met handige tips en lekkere recepten voor thuis en verhalen die je deze zomer toch over de hele wereld meenemen.

    Lees meer
Meer