Bitterzoet Chocolade lanceert eigen chocoladereep Gusta

Bitterzoet Chocolade lanceert eigen chocoladereep Gusta
08/11/2016 koffieTcacao
In cacao, product
Gusta

Het chocoladeatelier in Antwerpen-Noord van Isabelle en Tom heet Coup du Chocolat en is naar eigen zeggen “de kleinste chocoladefabriek ter wereld”. Hun missie? De lekkerste chocolade – genaamd Gusta – van de wereld te maken.

Morgen om 20:30 uur presenteren Isabelle van Bitterzoet Chocolade en chocoladepartner-in-crime Tom hun eerste chocoladereep genaamd Gusta bij de Beerlovers Bar in Antwerpen. Begin dit jaar – op een cacaoplantage in Colombia – begon het duo voor het eerst hardop te fantaseren over het op de markt zetten van een eigen chocolademerk.

Tom en Isabelle van Bitterzoet Chocolade

Chocoladeliefde uit Antwerpen

Voor Gusta, hun eerste eigen chocolade, weken ze uit naar een ander Zuid Amerikaans land. Naar het stadje Piura in Peru om precies te zijn. Hier kochten ze rechtstreeks van de boer hun cacaobonen in en lieten deze fermenteren door Peruaanse specialisten. Het tweede deel van de magie – het nauwgezet roosteren, concheren en temperen – vond plaats in de eigen ‘chocoladefabriek’ in Antwerpen.

Direct trade

Voor Isabelle en Tom is het belangrijk om direct bij de boer in te kopen, omdat ze zo zeker weten waar het geld terechtkomt. Geen keurmerken, maar gegarandeerd eerlijke, duurzame chocolade met een unieke smaak. Wij kunnen niet wachten om een reep te breken van deze nieuwe chocolade.

Volg Coup du Chocolat nu op Facebook!

 

X
0 Shares
Share
Pin