Belgische chocolade zonder investering

Belgische chocolade zonder investering
24/07/2013 de redactie

Voor winkeliers is een voorinvestering of  inkoopkosten met de huidige economische  situatie niet op te hoesten. Chocolex BV springt met haar werkwijze in op deze ontwikkeling.

Sinds 2012 is Chocolex de exclusieve Nederlandse importeur van het Belgische chocolatiermerk Daskalidès. Dit merk wordt in meer dan 40 landen over de hele wereld verkocht en bestaat al sinds 1931 in Gent. Alex Ermers: “We willen de Daskalidès pralines graag zo snel mogelijk letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten in Nederland. Door de opstartkosten voor ondernemers weg te nemen, verlagen we de drempel om de pralines te gaan verkopen.”

Vitrine met 20 kilo bonbons
Baten vóór kosten Chocolex geeft winkeliers een fraaie vitrine, die minder dan 1m² in beslag neemt, in bruikleen voor de duur van tenminste drie jaar. De vitrine wordt voorzien van 30 soorten pralines. Deze startvoorraad van ruim 20 kilo is kosteloos, evenals het eerste benodigde verpakkingsmateriaal. De ondernemer bestelt vervolgens de aanvullingen bij Chocolex. Het bijzonder is dat ze dit pas doen, nadat de bonbons zijn verkocht. De baten gaan in dit geval dus voor de kosten en niet, zoals gebruikelijk, andersom.

Daskalidès is voor de consument ook online te koop. Hier kan men zoals bij een chocolaterie zelf de pralines of truffels kiezen door deze in het assortiment aan te klikken.

Bron: Daskalidès

X
0 Shares
Share
Pin