‘Beleef Smaak’ 3.0

‘Beleef Smaak’ 3.0
17/02/2014 koffieTcacao

‘Mijn broer en ik’ en Trade Mart Utrecht pakken samen de organisatie voor het evenement ‘Beleef Smaak’ op.

Beleef Smaak wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Na een uitstapje naar Houten vindt de smaakvolle beurs dit jaar weer plaats in Utrecht. Verhaeg: “Gelet op de inhoud en uitstraling van ‘Beleef’ is het voor een klein bedrijf als dat van ons erg kostbaar. Wij zijn op zoek gegaan naar een partner op het gebied van uitvoering, bereik van de doelgroepen en slagkracht, deze hebben we gevonden in Trade Mart.”

Inspelen
Voor Trade Mart, een inkoopcentrum voor de non-food detailhandel, biedt de samenwerking ook mogelijkheden. Marktmanager Jurgen Pietersen: “Het betekent dat we een breder aanbod kunnen bieden en optimaal kunnen inspelen op veranderende inkoopmomenten. Bovendien brengen we onze vaste leveranciers in aanraking met nieuwe klanten”. De bedrijven bouwen samen verder aan de toekomst van ‘Beleef’. “We gaan stappen maken die ‘Beleef’ onderscheidend maken binnen de horeca- en retailbranche”, zegt Verhaeg. De speerpunten blijven kwaliteit, inspiratie, kennis en uitstraling. Dit betekent dat de clinics, masterclasses en kampioenschappen doorgaan. Hiermee willen Trade Mart en ‘Mijn broer en ik’ ondernemers inspireren en kansen op omzetverhoging laten zien.

Twee edities
Dit jaar vindt ‘Beleef Smaak’ vindt voor het eerst plaats in juni en oktober. Hierdoor is de programmering flexibeler en wordt er rekening gehouden met de seizoenen. Net als bij vorige edities draait het om de CoffeeExperience en TeaExperience.

Hou voor meer informatie www.beleef.nl in de gaten!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X