Amsterdam Coffee Festival magazine 2017

Amsterdam Coffee Festival magazine 2017
21/02/2017 koffieTcacao
Amsterdam Coffee Festival Magazine 2017

Het Amsterdam Coffee Festival magazine 2017 is uit! Lees hem online of in 1 van de 480 koffiezaken waar hij opgepikt kan worden.

Met elk jaar meer activiteiten, meer bezoekers en meer koffie op The Amsterdam Coffee Festival is dit hét koffiefestival van Nederland. Het Amsterdam Coffee Festival magazine 2017, een samenwerking van Allegra en koffieTcacao, geeft je een overzicht van alles wat er op 10, 11 en 12 maart te beleven is in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Heb jij het programma van Het Lab al gezien? Check het hier! 

Plan je bezoek aan de hand van het magazine en mis niks. Bezoek de Latte Art, Cup Tasters, Barista of Coffee Mixologists Championships van de SCA om jouw favoriet aan te moedigen. Of laat je inspireren bij de Dutch Tea Championship waar de nieuwste trends op het gebied van thee te zien zijn.

Niet alleen maar koffie

Geniet van een driegangen koffie en food pairing door Scandinavian Embassy. Lichte trek? Het magazine bied een overzicht van al het lekkers wat te vinden is op het gebied van street food. Zo vind je dit jaar voor het eerst Buskruit op het festival maar ook Vuurbrood is een nieuwkomer op de foodcourt.

Blader voor nog meer inspiratie door het Amsterdam Coffee Festival magazine 2017!

 

X
3 Shares
Share3
Pin