6x nieuwe koffiecapsules

6x nieuwe koffiecapsules
20/04/2021 koffieTcacao
In koffie, product
koffiecapsules

HET AANBOD VAN KOFFIECAPSULES GROEIT MET DE DAG EN OOK SPECIALTY COFFEE-BRANDERS OMARMEN STEEDS VAKER DE KOFFIECUP. HET BEWIJS LEVEREN DEZE VIJF NIEUWE SPELERS.

Brander1

De Amsterdamse koffiebranderij Bocca lanceerde eerder dit jaar het nieuwe koffiemerk Brander1 waarmee het de thuiswerker van goede koffie wil voorzien. De twee blends zijn niet alleen in losse bonen, maar ook in biologisch afbreekbare cups beschikbaar. Ga je voor een toegankelijke, medium gebrande espresso met ronde chocolade-achtige smaak of een romig zoete, donkerdere branding met een vleugje karamel?

Prijs € 3,49 – 10 cups
bocca.nl

Boot Koffie

Vanaf maart biedt de koffiebranderij uit Baarn twee van haar populaire single origins ook aan in koffiecapsules. De Colombia Kachalu is een aardse en zoete koffie met smaken van karamel, chocolade, amandel en perzik. Lekker als espresso of met melk. De Panamaria komt goed uit de Nespresso-machine als een lungo, met smaaktonen van chocolade, citrus, toffee en abrikoos. 

Prijs € 4,95 – 10 cups
bootkoffie.nl

koffiecapsules

OR Coffee Roasters

De Brusselse koffiebranderij OR Coffee Roasters lanceerde in de herfst twee series composteerbare capsules: de Easy Going en Wild and Fruity. De eerste is een blend van Brazilië, Costa Rica, Colombia en Ethiopië. De tweede een klassieke blend van Brazilië en Ethiopië. Omdat de branderij zoveel positieve reacties kreeg, is er nu een nieuwe smaak beschikbaar! Heavy Duty is een sterke, smaakvolle blend van koffie uit El Salvador, Colombia en Ethiopië.
Prijs € 4,50 – 10 stuks
orcoffee.be

Simon Lévelt

Ook winkelketen Simon Lévelt waagt zich aan de koffiecapsule. Sinds maart liggen de single origin capsules, met biologische koffie uit Colombia, Oeganda en Peru, in de koffie- en theespeciaalzaken én in het koffieschap bij Albert Heijn. Handig!

Prijs € 4,29 – 10 stuks
simonlevelt.nl

koffiecapsules
koffiecapsules

Zwarte Roes

De koffiebranderij uit Hoorn voorziet de specialty coffee-drinker vanaf nu met een cup-variant van de populaire blend No. 1. De samenkomst van twee top-koffies uit Brazilië en Colombia zorgt voor een volle, ronde en zoete espresso. 

Prijs € 5,50 – 12 stuks
zwarteroes.nl

X
17 Shares
Share17
Pin