4x winterse koffie met korting!

4x winterse koffie met korting!
16/12/2020 koffieTcacao
In koffie, product
koffie met korting

EEN IDEAAL CADEAU VOOR ONDER DE KERSTBOOM ÓF GEWOON EEN WINTERSE TRAKTATIE VOOR JEZELF. DEZE VIER WINTERKOFFIES BESTEL JE NU MET KORTING!

koffie met korting | coffeecompany

Koffie met korting

La Marcela Nicaragua
Coffeecompany

Koffieproducent Mario Sotomayor plantte op zijn plantage La Marcella in Nicaragua de unieke variëteit maracaturra, een kruising tussen caturra en pacamara. Mét succes, want in 2012 behaalde hij met deze reuzenbonen de vierde plek in de Cup of Excellence. De koffie is verwerkt volgens de red honey-methode, waarbij de bonen in een laagje honingachtige slijmvlies worden gedroogd om zo meer zoetheid te behouden en body te ontwikkelen. Ondanks dat La Marcella een tropisch paradijs is vol guavebomen, aapjes en prachtige vogelsoorten, past deze volle filterkoffie die smaakt naar een donkerekersentaart heel goed in jouw winterkop. 

Origine: La Marcela, Nicaragua
Verwerking: red honey
Branding: filter
Prijs: € 10,50 voor 250 gram

Verkrijgbaar bij koffietcacao.nl/webshop

Bomba de Fruta
Single Estate Coffee Roasters

De jaarlijkse feestkoffie van Single Estate Coffee Roasters is dit jaar letterlijk een fruitbom. Bomba de Fruta is het resultaat van een zoektocht naar maximaal fruit en optimale helderheid in de koffie. Dit micro-lot is geproduceerd door Julio Cesar Montenegro uit Nariño, Colombia. De koffiebessen worden geplukt als ze volrijp zijn en vervolgens op een speciale manier gedroogd. Het resultaat is een prachtig zoete koffie met smaken van winegums en bosbessensiroop.

Origine: Nariño, Colombia
Verwerking: natural
Branding: filter en espresso
Prijs: € 9.95 voor 200 gram

Bestel ‘m hier!

koffie met korting
koffie met korting

Koffie met korting

Ethiopië Tessema Edima
MOK Specialty Coffee Roastery

MOK Specialty Coffee Roastery bracht tijdens de allereerste publieke veiling ooit in Ethiopië het winnende bod uit op Tessema’s koffie, waarmee de Brusselse branders de koffie voor het derde jaar weet te bemachtigen. Mede doordat deze koffie semi-wild gekweekt wordt, is deze zó aromatisch dat je een bij blindproeverij zou denken dat het een gesha is. Niets is echter minder waar, want de koffie bestaat voor 100 procent uit de variëteit kurume. In de kop vind je smaaktonen van witte perzik, jasmijn en citrusvruchten terug. Sinds dit jaar wordt de gewassen koffie uit Yirgacheffe vacuüm verpakt, zodat de complexiteit van de koffie nog beter bewaard blijft gedurende het seizoen.  

Origine: Yirgacheffe, Ethiopië
Verwerking: gewassen
Branding: filter of espresso
Prijs: € 13 voor 250 gram

Bestel ‘m hier!

Organic Blend
Giraffe Coffee Roasters

Giraffe’s Organic Blend is een verantwoorde duik in een snoepwinkel met smaken van chocolade, karamel, amandel en zelfs rumrozijnen. Met deze full-bodied koffie zet je spannende espresso’s en cappuccino’s, waarin vooral chocoladetonen naar voren komen. Dankzij een toenemend aanbod van gecertificeerde koffies van het hoogste niveau heeft Giraffe de stap gezet om ook biologisch gecertificeerde koffies te gaan verkopen. Na zorgvuldige selectie heeft de Rotterdamse brander in Peru en Colombia die koffies gevonden, die alle verwachtingen wisten te overtreffen. 

Origine: El Palto, Amazonas Peru & Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia
Branding: espresso
Prijs: € 10,50 voor 350 gram, € 28 voor 1000 gram

Bestel ‘m hier!

koffie met korting

Korting

Met de code uit koffieTcacao 37 of de nieuwsbrief ontvang je tot en met februari 2021 15% korting. Zolang de voorraad strekt. 

X
0 Shares
Share
Pin