Webshop

Filters

Alle 24 producten tonen

Toon 24/48/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Laat alle 24 producten zien

  • koffieTcacao 24 – SEPT/DEC 2017

    We mogen eindelijk al het moois uit koffieTcacao 24 met jullie delen. Wat kan je allemaal verwachten? We interviewden Evi Hanssen in het Antwerpse Butchers Coffee, legden vijf stellingen voor aan zes Q-graders uit Nederland en België, brachten zes fanatieke thuisbarista’s in beeld, vertellen je alles over origine chocoladedranken, nemen je mee op theereis naar Laos en koken eend met chocolade-wijnsaus en kersen. In 100 pagina’s kunnen we zoveel kwijt, zo lees je wat A2 melk nu precies is, tippen je over alle goede koffieTcacao-plekken in Helsinki, reviewen we drie espressobar; Mad Hat, Cafuné Espresso bar en Capriole, leer je over het MJF Centre van Dilmah thee in Sri Lanka, nemen we de Eureka Atom onder de loep en vertelt Richard Schukkink je alles over de filter!
    5,99
  • koffieTcacao 23 – JUN/AUG 2017

    In koffieTcacao 23 nemen we je mee op reis naar Boedapest, Peru, Thailand, Dubai, Engeland, Shanghai en Colombia, maar ook naar Waalre, Leuven, Haarlem, Utrecht, Eindhoven en Mechelen. En dan hebben het nog niet eens over de zomerbestemmingen van de huidige Nederlandse én Belgische baristakampioenen. Merijn Gijsbers, Esther Maasdam, Nick Vink, Tom Janssen, Jaantje van Damme en Daniella René Nyström deelden allen hun vakantieplannen met ons, want ze kunnen toch niet altijd maar koffie zetten, schenken en cuppen? Jij daarentegen kunt wel elke dag oefenen om een van de Tia Maria koffiecocktails uit deze editie te perfectioneren. Zo droom je makkelijk weg bij het lezen over deze verre bestemmingen. Of inspireert het je om de volgende dag de trein of auto te pakken en een rondje te doen langs de beste choco, thee en koffieadressen in Nederland en België!

    5,99
  • koffieTcacao 22 – MRT/MEI 2017

    koffieTcacao 22 heeft een bijzondere cover. Wij konden niet kiezen uit de prachtige serie van Gabriela Sánchez y Sánchez de la Barquera dus maakten we er vier. Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing. Raken de onderwerpen dan nooit op? Nee, zeker niet. We komen zelfs pagina’s tekort. In dit nummer interviewen we Arjan Erkel, nemen we een kijkje in het Herbarium van Naturalis, bespreken we de zin en onzin van keurmerkchocolade door middel van een reis naar de Ivoorkust met UTZ, leggen we je alles uit over Batch Brew en als klap op de vuurpeil interviewen we koffiebaas Rob Berghmans en sterrenchef Francois Geurds in een dubbel-interview. Als dit je nog niet overtuigt moeten de 5 columns, 2 reisverhalen (Japan en India Assam), recepten, proeverijen, nieuwtjes en gadgets dit toch echt wel voor elkaar krijgen.
 Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing.
    5,99
  • koffieTcacao 21 – DEC/FEB 2017

    koffieTcacao 21 is uit! Dus pak er een goede kop koffie, een warme thee of een spicy hot chocolate bij. Neem plaats op je luie stoel, in je favo koffiebar of pak je moment tussen het werk door en laat je bijpraten over alles op koffie-, thee- en chocolade gebied. We houden het warm in ons interview met Australische koffiebrander Ben Richardson, verdiepen ons in whisky en chocolade pairings en wij gingen op zoek naar zes vaste gasten en hun favoriete barista. Opzoek naar een warme bestemming? Pak dan onze citytrip naar Lissabon erbij. De ideale bestemming voor een mild klimaat en goede K, T en C!
    5,99
  • koffieTcacao 20 – SEPT/NOV 2016

    Met koffieTcacao 20 mogen we weer een mijlpaal bijschrijven, want hij is uit! Vaak genoeg krijgen we de vraag: “Hoe krijg je elk nummer weer vol?” Vier jaar op weg en twintig nummers later is het antwoord nog steeds hetzelfde: “We komen zelfs pagina’s tekort.” Zo ook voor deze spetterende september editie van koffieTcacao magazine met op de Wizard of Oz-achtige cover de Nederlandse chocoladegoeroes Jack Steijn en Caroline Lubbers. We vonden het hoog tijd voor een persoonlijk interview (pag. 25) met de drijvende krachten achter de Amsterdamse cacaofestivals Chocoa en het Origin Chocolate Event, en we reisde af naar de neonlichten van Warschau
    5,99
  • koffieTcacao 19 – JUN/AUG 2016

    Hoe je koffieTcacao 19 gaat gebruiken is geheel aan jou; als een zonnescherm pootje badend vanaf een zeilboot, om je vers geplukte thee mee in te pakken tijdens je theereis in India, als snijplank voor de chocolade die je zelf probeert te maken of gewoon om te lezen. Voor de citytrip bleven we deze keer dicht bij huis en pluisde we Antwerpen uit. Wij hopen in ieder geval dat dit 100 pagina’s dikke nummer je weer voldoende verrast, vermaakt en inspireert.
    5,99
  • koffieTcacao 18 – MRT/MEI 2016

    koffieTcacao 18 is er zeker één om aan je collectie toe te voegen! Deze editie kent namelijk maar liefst vier verschillende covers. Toen wij op de redactie hoorden dat de The Department of Brewology een serie illustraties had gemaakt die onze filosofie over koffie weerspiegelen, was de keuze voor de koffieTcacao-cover snel gemaakt. Of eigenlijk covers dus. De serie Make Coffee Not War bestaat uit vier te gekke illustraties, die in deze rumoerige tijden weinig uitleg nodig hebben. En omdat kiezen niet altijd beter is gaan we voor delen; vier covers dus voor koffieTcacao 18! Welke jij krijgt? Dat is ook voor ons een verrassing.
    5,99
  • koffieTcacao 17 – DEC/FEB 2016

    Met koffieTcacao 17 zijn we inmiddels drie jaar onderweg, hebben we 17 edities gemaakt en zijn we van 84 naar 100 pagina’s per editie gegaan. Om dit te vieren staan nu eens de makers op de cover. In deze editie vertelt Jeffrey Young hoe snel de markt aan het veranderen is en wat we de komende jaren kunnen verwachten. Ook leren we in koffieTcacao University hoe je nu een goede espresso maakt en reizen voor de citytrip af naar het prachtige Wenen!
    5,99
  • koffieTcacao 16 – SEPT/NOV 2015

    koffieTcacao 16 staat weer boordevol met leesvoer. Want terwijl jij aan het zwembad lag of een survival tour door de tropen aan het maken was zat de redactie van koffieTcacao niet stil. In deze editie gaan we op reis naar Rwanda; het land van de duizend heuvels en veel goede koffie, hielden we een pittig interview met een theepionier Merrill J. Fernando en zochten we uit hoe belangrijk tampen nu echt is. Uiteraard mocht de citytrip niet ontbreken dus vertrokken we naar Schotland om te kijken wat Edinburgh te bieden heeft aan koffie, thee en cacao!
    5,99
  • koffieTcacao 15 – JUN/AUG 2015

    We hebben koffieTcacao 15 weer volgestopt met verrassingen! Maak een theecocktail, steek je BBQ aan of ga voor die heerlijke cascara Ook gaan we met koffieTcacao columniste Sara S’Jegers op cacao-avontuur op Hawaï en hebben we het met stamgast Eva de roovere over lieve liedjes. We maakten een stoer bbq-gerecht dat perfect combineert met zwarte thee, en we prikte Kopenhagen op de kaart voor onze citytrip. Daarnaast vind je in dit nummer natuurlijk weer nieuwtjes, trends, weetjes en nuttigste tips!
    5,99
  • koffieTcacao 14 – MRT/MEI 2015

    In koffieTcacao 14 hebben we flink uitgepakt met maarliefst zeven nieuwe rubrieken, smakelijke verhalen, verrassende fotografie en weetjes! De koffie, thee en cacao bedrijven schieten als paddestoelen uit de grond. Daarom elk nummer ‘Verse koffieTcacao‘ met in dit nummer aandacht voor The Chocolate Explorers en onze nieuwe columnist Alex Kitain schrijft over organic en vogelvriendelijke koffie! Maar natuurlijk gingen we ook gewoon op citytrip, ditmaal verkenden we Istanbul en is onze stamgast Ralph Moorman; ingenieur levensmiddelentechnologie, gezondheidscoach en personal trainer.
    5,99
  • koffieTcacao 13 – DEC/FEB 2015

    Ook koffieTcacao 13 staat weer vol met alles wat je wil weten over koffie, thee en cacao. Of je nu iedere dag opzoek bent naar iets lekkers of gewoon van een kop op zijn tijd, we helpen je in deze editie weer onderweg. Zo spreken we met het belgische mediaicoon Marcel Vanthilt in onze stamgast rubriek, praten we je bij over arabicavariëteiten, nemen we je mee op reis naar Burundi voor hun specialty coffee. Ook gaan we aan de slag in de keuken met chocolade en gaan we langs in Munchen voor onze citytrip. Wederom genoeg leesvoer!
    5,99
  • koffieTcacao 12 – NOV/DEC 2014

    We hebben koffieTcacao 12 weer volgestopt reisverhalen, columns, interviews, nieuwtjes, tips en tricks. We spreken met Jonnie & Thérèse Boer in de rubriek ‘de Stamgasten‘, nemen je mee op theereis naar Japan, werpen eens een kritische blik op de kantoorkoffie, hebben een inspirerend interview met chocoladepionier Lourdes Delgado en stappen in het vliegtuig naar Seattle voor onze citytrip. Dus pak er een kop thee of koffie bij, trek je terug met koffieTcacao 12 en geniet. Veel leesplezier!
    5,99
  • koffieTcacao 11 – SEPT/OKT 2014

    koffieTcacao 11 is maar liefst 100 pagina’s dik! Want tussen de ijsthee, goede koffie en chocoladebaksels door hebben wij deze zomer hard gewerkt aan een nieuwe koffieTcacao. Mede te danken aan de waterspecial van 16 pagina’s waar jij als lezer alles te weten komt over dit belangrijkste ingrediënt van je koffie en thee. Ook vind je 3 bijzondere recepten door Dutch Pastry Award winnaar Eloy Testerink en nemen we je mee op reis naar het Braziliaanse regenwoud en ontdek je echte fine chocolate. Maar natuurlijk ook nieuws, gadgets, foodtrends, tips&tricks en nog veel meer!
    5,99
  • koffieTcacao 10 – JUN/AUG 2014

    In koffieTcacao 10 nemen we je mee op reis naar het zwarte goud van Nicaragua, praten we met onze stamgast, voedingscoach en tv-presentatrice Vivian Reijs. Columnist Willem Boot praat ons bij over het gokken met koffie, vliegen we naar london voor onze citytrip en zien we Rob Berghmans van het vlaamse Caffènation terug als onze koffiekop. Veel leesplezier!
    5,99
  • koffieTcacao 09 – APR/JUN 2014

    In koffieTcacao 09 gaan we op reis naar India voor haar chai, leren we in de nieuwe koffieTcacao University alles over het meten van de koffiesmaak, hebben we de Vibiemme Domobar Super espressomachine grondig getest op onze testbank, praten we met onze stamgast en componist en wijnkenner Ilja Gort en vliegen we naar Barcelona voor onze citytrip. Wederom een flinke stapel leesvoer, veel leesplezier!
    5,99
  • koffieTcacao 08 – FEB 2014

    koffieTcacao 08 is een editie om van te smullen, vol met gepassioneerde mensen, goede recepten, kennis en prachtige foto’s. Voor deze editie spraken we met de belgische zangeres An Pierlé, onze stamgast. Vlogen we naar Zagreb, de vergeten parel van Kroatië voor onze citytrip en testte ons panel weer een koffie, thee en cacao voor smaken verschillen. Geniet ervan!
    5,99
  • koffieTcacao 07

    koffieTcacao 07 is het jubileum nummer van koffieTcacao! koffieTcacao is namelijk alweer één jaar oud. Dat betekent een extra volle wintereditie met… extra veel cacao! We praten met onze stamgast, rasverteller en steracteur Peter Tuinman, vliegen down-under naar Melbourne voor onze citytrip en interviewen Philpp Kauffmann over het regenwoud en zijn goede chocolade. Uiteraard vindt je in koffieTcacao 07 nog veel meer lekkere, nuttige en vermakelijke artikelen. Veel leesplezier!
    5,99
  • koffieTcacao 06

    Voor koffieTcacao 06 vliegen we onder andere naar het Noord-Italiaanse Triëst voor een diepgaand interview met topman Andrea Illy. Ook tikken wij Venetië aan voor onze citytrip onder het mom van “nu we er toch zijn”. We spreken met onze stamgast Mangu Cornelis, die liever thee dan koffie drinkt en werpen we een blik op de thee-industrie in Sri Lanka. Kortom, weer een boordevol nummer!
    5,99
  • koffieTcacao 05

    We zijn alweer aanbeland bij koffieTcacao 05, met onze stamgast Ellen ten Damme stralend op de cover. We praten met haar over gemeen goede koffie en Cirque Stiletto. Verder vragen we topchocolatier Santiago Peralta naar alle ins-en-outs over chocolade, reizeen we af naar Guatemala voor de koffiebessen en krijgen we cuples van de Koffiejuf. Onze herfstbelofte: een lekker blaadje!
    5,99
  • koffieTcacao 04

    In koffieTcacao 04 duiken we Rome in en verbazen ons over de thee-, koffie- en chocoladegewoontes van de Romeinen. We praten met AD ‘Koffietestjournalist’ Paul Hovius. “Kritisch?” zegt hij. “Dat is een woord dat de meeste consumenten niet eens kennen. Als makke schapen accepteren zij alles wat hen wordt voorgezet.” Jullie – onze lezers – schatten we hoger in. Geniet dus met open, kritische blik van dit smaakvolle nummer!
    5,99
  • koffieTcacao 03

    In koffieTcacao 03 vertelt chocoladegoeroe Maricel Presilla in een interview hoe zij als een Indiana Jones diep in de oerwouden van Zuid-Amerika de meest bijzondere cacaosoorten ontdekte. Lees ook zeker de citytrip Parijs. Het koffieTcacao-team sloeg steil achterover bij het aanbod van alle ‘singles’. We spreken ook met Leo Blokhuis over muziek en zijn uitgesproken mening over koffie. Roelof Ilsink en Lissane Oonk reizen als vrijwilligers naar Panama om daar bij het inheemse Ngäbevolk een coffeelab op te bouwen.
    5,99
  • koffieTcacao 02

    koffieTcacao 02 staat weer bol van de informatie en verhalen; Richard Schukkink reist af naar Nepal op zoek naar de beste thee, we dompelen vier mensen uit de cacaowereld onder in… cacao, Hanneke Nabers legt in haar illustratie de Aeropress uit, we fietsen door Berlijn, Eric van Veluwen staat achter het fornuis, Herman Brusselmans neemt geen blad voor de mond in De Stamgast, we verzamelen de vetste gadgets, brengen je de hotste nieuwtjes en ga zo maar door.
    5,99
  • koffieTcacao 01

    Daar is hij dan, koffieTcacao 01. Onze eerste editie en wat zijn we er trots op! koffieTcacao is een tijdschrift gevuld met alles wat je wilt weten over koffie, thee en cacao. We bundelen verhalen, columns, reisreportages, interviews, tests en reviews. Dus ga ervoor zitten, pak een lekkere kop koffie of thee met een  goed stuk chocola en lees de allereerste editie in een keer uit!
    19,00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

X